-10% на вcі позиції бренду Spigen до 31 травня До каталогу 🤑

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple представила нову версію Final Cut Pro та програму Final Cut Camera

Apple представила нову версію Final Cut Pro та програму Final Cut Camera

в iCases Blog

Надаючи можливості, розроблені спеціально для M4 iPad Pro.

Нова функція Live Multicam дозволяє користувачам знімати чотири різні ракурси однієї сцени за допомогою підключених iPhone та iPad. Щоб реалізувати цю функцію, Apple створила програму Final Cut Camera, яка захоплює відео з кожного пристрою та передає його до Final Cut Pro.

Користуючись Final Cut Pro для iPad 2, користувачі можуть бачити режисерський вигляд кожної камери в реальному часі і регулювати налаштування. Є можливість налаштувати експозицію, фокус, баланс білого, ISO, ISO, витримку та зум, щоб отримати ідеальний кадр. Кліпи попереднього перегляду імпортуються до Final Cut Pro та замінюються файлами повної роздільної здатності, що дозволяє користувачам швидко перейти від виробництва до редагування.

Final Cut Camera також доступна у вигляді окремої програми, яку можна використовувати як програму для відеозахоплення, щоб записувати відео з точним ручним керуванням та імпортувати знятий матеріал у Final Cut Pro.

Оновлена програма Final Cut Pro для iPad підтримує зовнішні проекти, що дозволяє створювати, відкривати та імпортувати медіафайли з проектів на зовнішніх пристроях без використання місця на iPad.

Apple додала у Final Cut Pro можливості налаштування, включаючи 12 колірних пресетів, вісім базових текстових заголовків, 20 саундтреків та новий динамічний фон.

Чіп M4 забезпечує вдвічі швидшу постобробку Final Cut Pro і підтримує вчетверо більше потоків ProRes RAW, ніж чіп M1. Final Cut для iPad працює з Apple Pencil Pro, забезпечуючи найкращий доступ та контроль над інструментами.

Apple також оновила Final Cut Pro для Mac, додавши функцію Enhance Light and Colour зі штучним інтелектом, яка покращує колір, колірний баланс, контрастність та яскравість за один крок, а Smooth Slo-Mo інтелектуально змішує кадри відео для покращення руху.

Final Cut Pro для iPad 2 буде доступний цієї весни як безкоштовне оновлення для існуючих користувачів, а нові користувачі зможуть придбати його за $4,99 на місяць або $49 на рік. Final Cut Camera також буде випущена навесні, а Final Cut Pro 10.8 для Mac буде доступним як безкоштовне оновлення для існуючих користувачів.

Додати коментар
Ще статті за темою