Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Arc Search тепер має голосовий пошук

Arc Search тепер має голосовий пошук

в iCases Blog

Жест підняття iPhone до вуха активує опцію пошуку.

В Arc Search від компанії Browser з'явилася нова функція Arc Call, яка дозволяє здійснювати пошук за допомогою жестів, що імітують телефонний дзвінок. Щоб скористатися цією функцією, відкрийте Arc Search, піднесіть iPhone до вуха та запитайте.

Коли ви підносите iPhone до вуха, активується функція пошуку і відповідь надається усно, тому весь процес голосового пошуку виглядає так, ніби ви просто розмовляєте по телефону.

Arc Search тепер має голосовий пошук, який запускається, коли ви тримаєте телефон на вусі і вимовляєте свій запит - так само, як ви телефонуєте. Використовуючи Call Arc, миттєво почуєте результати пошуку у супроводі анімованого смайлика! Ви також можете натиснути "Докладніше", щоб отримати доступ до повних результатів Browse for Me для кожного запиту.

Після того, як ви задали питання, Arc Search дає вам усну відповідь і легко програє музику, перш ніж дочекатися наступного питання. Інтерфейс голосового пошуку є телефонним інтерфейсом зі смайликом, функцією завершення виклику та функцією «динамік» для збільшення гучності результатів.

Arc Search був вперше запущений 1 травня як пошуковий додаток, що включає штучний інтелект, який представляє результати пошуку у зручному для читання форматі. Він використовує опцію для отримання зведеного списку результатів запиту, аналогічного тому, що користувачі можуть отримати при звичайному пошуку або чат-бота.

Browse for Me працює з великими мовними моделями (LLM), такими як openai, а також має функцію «резюме», яка працює на будь-якій веб-сторінці, та можливість включити режим читання, щоб позбавитися неприємних елементів на вашому сайті.

Arc Search доступний безкоштовно в App Store і вимагає наявності iOS 16 або пізнішої версії.

Додати коментар
Ще статті за темою