Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPad частіше зберігають або повторно використовують у порівнянні з iPhone

iPad частіше зберігають або повторно використовують у порівнянні з iPhone

в iCases Blog

За даними Consumer Intelligence Research Partners (CIRP), власники iPad частіше зберігають або повторно використовують старі пристрої, порівняно з iPhone

За даними за 12 місяців 67% покупців iPad зберігають свої старі пристрої або дарують їх родичам та друзям. Це різко контрастує з показниками користувачів iPhone, які зберігають або передають свої попередні телефони тільки в 41% випадків. Приблизно 3 з 1 старого iPad передаються родичам та друзям, порівняно з 10% старих iPhone.

Це говорить про те, що заміна iPad, як і раніше, буде дуже бажаною та зручною, що знизить потребу в оновленні до нової моделі. Така поведінка відрізняється від поведінки користувачів iPhone, які набагато частіше змінюють старі пристрої. Майже половина покупців iPhone змінюють свої попередні телефони, користуючись перевагами вторинного ринку та високою вартістю обміну. І навпаки, менше 10% покупців iPad вважають за краще міняти свої попередні моделі.

У той час як 23% продавців iPad повідомляють, що замінили старий пристрій через втрату, крадіжку або пошкодження, лише 6% тих, хто раніше оновлював iPhone, посилаються на ці причини. Це говорить про те, що iPad часто замінюють за необхідності, а не через бажання оновити пристрій.

У звіті CIRP також міститься інформація про цикл оновлення цих пристроїв. В останні роки кількість оновлень неухильно зростає: 40% користувачів iPad чекають на оновлення вже більше 3 років. Це різко контрастує з користувачами iPhone, які зазвичай оновлюють свої пристрої частіше, і на них впливає набагато активніше зростання попиту на нові моделі.

Ці тенденції говорять про те, що iPad продовжує відігравати важливу роль у повсякденному житті, навіть після того, як йому на зміну прийшли нові моделі. Вторинний ринок відновлених iPad, зважаючи на все, розвинений набагато менше, ніж iPhone, можливо, через високу вартість пам'яті, яку пропонують власникам старих iPad. Можливо, Apple вважає за краще, щоб покупці були готові перейти на новітні моделі з новими функціями, але дані показують, що багато покупців iPad, як і раніше, керуються необхідністю, а не бажанням.

Додати коментар
Ще статті за темою