Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPhone 16 Pro буде на 20% яскравішим

iPhone 16 Pro буде на 20% яскравішим

в iCases Blog

Інформація лише на рівні чуток.

Відповідно до витоку на Weibo, відомої як «Instant Digital», дисплей iPhone 16 Pro може бути на 20% яскравішим для типового SDR-контенту.

У нещодавньому повідомленні користувач Weibo стверджує, що яскравість дисплея iPhone 16 Pro буде досягати 1200 нит в режимі SDR; максимальна яскравість HDR, схоже, залишиться колишньою - 1600 нит.

Яскравість HDR у iPhone 14 Pro на 400 нит вища, що значно більше, ніж у попередника. Однак загальна яскравість iPhone SDR залишається незмінною на рівні 1 000 ниток з часів iPhone 13 Pro у 2021 році. Оскільки в більшості випадків використовується типовий iPhone SDR, збільшення стандартної яскравості на 20% було б значним покращенням.

Instant Digital має неоднозначний послужний список, коли мова заходить про чутки Apple, але жовтий iPhone 14 2023 року, майбутній випуск iPhone 15 і iPhone 15 Plus з матовим заднім склом, Apple Watch Series 9 як незначне оновлення, просторове захоплення відео в iPhone 15 Pro , нова фронтальна камера iPad Air та iPad Pro, а також новий варіант дисплея iPad Pro з нанотекстурою - всі ці відомості напрочуд точні.

Анонс iPhone 16 очікується восени, як завжди, з моделлю Pro з великим екраном, новою кнопкою Capture та чіпом A18.

Додати коментар
Ще статті за темою