Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

-10% на вcі позиції бренду Spigen до 31 травня До каталогу 🤑

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Нові iPad Pro підтримують нижчу швидкість оновлення

Нові iPad Pro підтримують нижчу швидкість оновлення

в iCases Blog

Але не мають постійно увімкненого дисплея.

Згідно зі специфікаціями Apple, нові 11- і 13-дюймові моделі iPad Pro оснащені OLED-дисплеями з частотою оновлення до 10 Гц, але пристрої поки немає опції постійно включеного дисплея, як у iPhone і Apple Watch.

iPad Pro підтримує ProMotion з 2017 року, але й досі підтримував лише частоти оновлення від 24 до 120 Гц. За словами експерта в галузі дисплеїв Росса Янга, у нових моделях iPad Pro використовується технологія LTPO з низьким енергоспоживанням, що дозволяє знизити частоту оновлення дисплея до 10 Гц для статичного контенту. Хоча ця зміна допомагає знизити енергоспоживання, заявлений час автономної роботи загалом не змінився порівняно з iPad Pro попереднього покоління.

Схожа ситуація сталася кілька років тому з iPhone 13 Pro, який підтримував ProMotion із частотою до 10 Гц, але не мав опції постійно увімкненого дисплея. У iPhone 14 Pro ця функція з'явилася, дозволивши iPhone опуститися до 1 Гц, а модель Apple Watch з постійно включеним дисплеєм також досягла 1 Гц.

Загалом, доки iPad Pro не підтримуватиме частоту оновлення 1 Гц, опція постійно увімкненого дисплея навряд чи буде увімкнена.

За словами Apple, в iPad Pro використовується «фірмова тандемна OLED-технологія, яка використовує дві OLED-панелі та поєднує світло від обох для приголомшливої повноекранної яскравості». Новий iPad Pro може забезпечити до 1 000 ніт повноекранної яскравості з SDR-контентом (600 ніт у моделі попереднього покоління).

Додати коментар
Ще статті за темою