Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Виробництво дисплеїв для iPhone 16 розпочнеться у червні

Виробництво дисплеїв для iPhone 16 розпочнеться у червні

в iCases Blog

За словами аналітика Росса Янга.

На думку експерта в галузі дисплеїв Росса Янга, виробництво екранів, призначених для iPhone 16 та iPhone 16 Pro, розпочнеться у червні. У своєму обмеженому твіті, доступному лише передплатникам, Янг заявив, що виробництво панелей стартує вже наступного місяця, а найвищий обсяг випуску очікується саме у червні для компактних моделей iPhone 16 та iPhone 16 Pro.

Постачальники компанії Apple активно виготовлятимуть дисплеї та відправлятимуть їх на заводи, де розпочнеться складання готових пристроїв iPhone 16.

Слід очікувати, що iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max з'являться на прилавках у вересні, як це зазвичай і буває з випуском нових моделей iPhone від Apple. Зовні ці пристрої нагадуватимуть моделі iPhone 15, проте Apple планує збільшити розміри екранів у iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max.

Так, iPhone 16 Pro буде обладнаний 6,3-дюймовим дисплеєм (замість колишніх 6,1 дюйми), у той час як у iPhone 16 Pro Max розмір екрану складе 6,9 дюйми (замість попередніх 6,7 дюйми). Розміри екранів стандартних моделей iPhone 16 залишаться незмінними, тому iPhone 16 отримає 6,1-дюймовий дисплей, а iPhone 16 Plus - 6,7-дюймовий.

Чутки також підтверджують появу в лінійці iPhone 16 нової кнопки "Захоплення" для фото та відео в альбомному режимі, більш продуктивних процесорів серії A, покращеної камери та Wi-Fi 7, а також швидших модемів 5G у деяких моделях.

Додати коментар
Ще статті за темою