Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Складаний MacBook буде 18.8 дюймів

Складаний MacBook буде 18.8 дюймів

в iCases Blog

Не минуло й дня після того, як аналітик Apple Мінг-Чі Куо заявив, що MacBook з 18,8- або 20,2-дюймовим складним екраном вийде в 2026 році, Росс Янг, експерт з дисплеїв, повідомив, що насправді екран пристрою буде мати розмір близько 18,8 дюйми.

У пості на соціальній медіаплатформі X, доступ до якого мають лише його платні передплатники, Янг повідомив, що очікує отримати 18,76-дюймовий дисплей замість 20,25-дюймового "з міркувань економії". «У складеному стані 18,8-дюймовий MacBook за розмірами нагадує традиційний 13- або 14-дюймовий MacBook, – каже Куо.

Очікується, що MacBook зі складним екраном матиме повністю екранний дизайн із віртуальною клавіатурою, але точних деталей дизайну поки не оголошено.

Куо зазначив, що Apple прагне зробити доладний екран «якомога гладкішим», що дозволить оснастити пристрій гарнітурою Apple Vision Pro за ціною від 3 499 фунтів. Також він повідомив, що MacBook зі складним екраном буде оснащений чіпом Apple M5 нового покоління. Цю інформацію поки не оголошено.

Схоже, що MacBook з відкидним екраном з'явиться ще через кілька років, і Apple планує затверджувати плани цього пристрою з наближенням його запуску.

Додати коментар
Ще статті за темою