Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

TikTok почав автоматично маркувати контент, створений ШІ

TikTok почав автоматично маркувати контент, створений ШІ

в iCases Blog

Створений на сторонніх платформах, запобігаючи замішанню та вводячи в оману глядачів зображень та відео ШІ.

Контент, створений за допомогою інструмента штучного інтелекту TikTok, вже більше року містить теги штучного інтелекту, а в майбутньому TikTok позначатиме штучним інтелектом зображення, створені на інших платформах. Інструмент TikTok, технологія Coalition for Content Provenance and Content Credentialing Authenticity (C2PA), призначений для додавання метаданих до контенту штучного інтелекту, щоб полегшити його маркування.

Тегування ШІ на TikTok буде запущено сьогодні для зображень та відео, а незабаром буде доступне лише для аудіоконтента; контент, створений ІІ, буде позначений як AI Generated під ім'ям облікового запису користувача на TikTok.

Позначка може здійснюватися поетапно, оскільки для ідентифікації та позначки контенту необхідно включити облікові дані. Ідентифікація ІІ зростатиме на всіх платформах соціальних мереж у міру того, як інші платформи будуть використовувати облікові дані.

У майбутньому TikTok буде додавати облікові дані до іншого контенту TikTok під час завантаження зображень та відео, що дозволить людям та іншим соціальним мережам використовувати інструмент C2PA Verify для ідентифікації контенту ШІ, створеного на TikTok.

Додати коментар
Ще статті за темою