-10% на вcі позиції бренду Spigen до 31 травня До каталогу 🤑

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple представила Logic Pro 2

Apple представила Logic Pro 2

в iCases Blog

З новими функціями штучного інтелекту.

Компанія Apple випустила оновлені версії Final Cut Pro та Logic Pro, присвячені анонсованим сьогодні новим моделям iPad Pro. Оновлене програмне забезпечення Logic Pro 2 «розумніше, ніж будь-коли» і пропонує нові можливості для твору, створення ритмів, продюсування та мікшування.

Logic Pro включає новий студійний помічник на основі штучного інтелекту, що допомагає виконавцям створювати музику; Session Players розширює функціональність барабанщика Logic Pro за рахунок нових бас-гітар та клавішних інструментів Apple; Stem Splitter дозволяє працювати з окремими доріжками одного аудіозапису.

Stem Splitter розроблений для того, щоб дозволити артистам розділити змішані звуки на частини, такі як ударні, бас, вокал та інші інструменти. Поділ доріжок дозволяє легко застосовувати ефекти, додавати нові доріжки та змінювати мікс.

"Logic Pro дає креативникам все необхідне для написання, виробництва та мікшування відмінної пісні, і наші останні функції виведуть цю творчість на абсолютно новий рівень", - сказав Брент Чіу-Уотсон, старший директор Apple з маркетингу продуктів Apps Worldwide. Нові оновлення Logic Pro зі штучним інтелектом у поєднанні з неперевершеною продуктивністю iPad, Mac та Apple silicon серії M забезпечують творчим професіоналам найкращий досвід створення музики в галузі.

За допомогою нової функції ChromaGlow ви можете встановити ідеальний тон або вибрати один з п'яти різних стилів насиченості, щоб надати трекам ультрареалістичну теплоту, присутність і міць.

Logic Pro сумісний із новими моделями iPad та Mac і буде випущений 13 травня. Він буде безкоштовним для існуючих користувачів та 200 доларів для нових.

Додати коментар
Ще статті за темою