iPad Pro (2024) буде з камерою в горизонтальному положенні

iPad Pro (2024) буде з камерою в горизонтальному положенні

в iCases Blog

За словами витоку Apple, відомого як "Instant Digital".

Компанія Instant Digital знову оголосила про зміну дизайну на Weibo, приклавши до повідомлення просте 2D-зображення. Згідно з повідомленням, весь датчик камери TrueDepth буде переміщено на правий бік пристрою, а мікрофон залишиться вгорі, тільки буде розташований по центру.

Наразі фронтальна камера на iPad Air і iPad Pro розташована у верхній частині пристрою, а коли пристрій використовується в альбомній орієнтації, як у випадку з Magic Keyboard, камера розташовується на лівій стороні. Apple перенесла фронтальну камеру на iPad 10-го покоління на бічний бік пристрою, щоб забезпечити більш зручну альбомну орієнтацію, і відтоді не випускала нових iPad.

У січні код, виявлений в iOS 17.4, дав змогу припустити, що масив камер TrueDepth на прийдешньому iPad Pro буде переміщено на бічну сторону пристрою. Під час налаштування Face ID iPad повинен повернутися боком, а камера повинна знаходитися у верхній частині екрана", - йшлося в коді.""

Раніше цього місяця Instant Digital припустив, що перехід на ландшафтну фронтальну камеру може відбутися і в iPad Air нового покоління. Поки неясно, як Apple буде переходити на бічну камеру в нових моделях iPad, адже Apple Pencil другого покоління буде підключатися до iPad Air і iPad Pro за допомогою індуктивного магнітного зарядного пристрою, імовірно розташованого там, куди потрібно перемістити камеру. Очікується, що нові моделі iPad Air і iPad Pro з'являться в продажу протягом декількох тижнів.

Додати коментар
Ще статті за темою