-10% на вcі позиції бренду Spigen до 31 травня До каталогу 🤑

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

За чутками, Apple відновить свою роботу над автомобілями

За чутками, Apple відновить свою роботу над автомобілями

в iCases Blog

Згідно з джерелом з Тайваню.

Apple зупинила проект Apple Car у лютому 2024 року та припинила всі внутрішні роботи над автономними електромобілями. Однак чутки з Тайваню говорять про те, що Apple намагається вплинути на ринок електромобілів і Rivian може стати засобом реалізації цих амбіцій.

DigiTimes повідомляє, що Apple "вивчає" можливість партнерства з Rivian, але це засноване на припущеннях про ланцюжок поставок, і як партнерство буде реалізовано, залишається загадкою.

У звіті наголошується, що в той час, як багато стартапів борються за виживання через спад на ринку електромобілів, партнерство Rivian з Amazon у сфері доставки є сильним і може навіть зацікавити Apple. Зі звіту:

Партнерство з Rivian також може опосередковано включати Amazon, що може відкрити двері для співпраці між Apple та Amazon у галузі генеративного ШІ, повідомили джерела.

Звіт пов'язує апетит Apple до штучного інтелекту зі чутками, що його зв'язують з інноваціями в електромобілях, такими як інтелектуальна голосова система AI і допомога при водінні. Все це має спекулятивний характер.

Можливо, чутки підживлюються якоюсь базовою інтеграцією CarPlay, не більше. Rivian також знаходиться під тиском ринку, щоб запустити новітні середньорозмірні автомобілі, R2 і R3, в серійне виробництво, і ці чутки можуть бути просто частиною спроби оживити інтерес акціонерів. Тому не виключено, що ця чутка є частиною спроби пожвавити інтерес акціонерів. Виходячи з цього, було б розумно стримати очікування, поки інші звіти не підтвердять це твердження.

Додати коментар
Ще статті за темою