-10% на вcі позиції бренду Spigen до 31 травня До каталогу 🤑

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Нові iPad, як і раніше, мають 10 годин автономної роботи

Нові iPad, як і раніше, мають 10 годин автономної роботи

в iCases Blog

Незважаючи на додавання нових, ефективніших чіпів.

Моделі Apple iPad Pro та iPad Air продовжують забезпечувати заявлені Apple 10 годин автономної роботи, незважаючи на додавання нових, ефективніших чіпів.

Apple iPad Pro працює на чіпі M4, який створений за 3-нанометровою технологією другого покоління і має шість ефективних ядер, що на два більше, ніж у M2. Пристрій також оснащений ефективнішим OLED-дисплеєм, але ні чіп, ні OLED-дисплей не призвели до збільшення часу автономної роботи.

11-дюймовий iPad Pro оснащений акумулятором ємністю 31,29 ват-години (28,65 ват-години у моделі попереднього покоління), а 13-дюймовий iPad Pro - 38,99 ват-години (40,88 ват-години).

Що стосується iPad Air, то 11-дюймова модель має батарею ємністю 28,93 ват-години, що трохи більше, ніж 28,6 ват-години у попередньої 10,9-дюймової моделі. У нової 13-дюймової моделі батарея складає 36,59 ват-години.

За даними Apple, моделі iPad Pro та iPad Air працюють до 10 годин при перегляді веб-сторінок та відео по Wi-Fi, але цей показник знижується до дев'ятої години при роботі в стільникових мережах передачі даних.

Додати коментар
Ще статті за темою